FAQ – Stagiaires

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over de webpagina of over uw aanvraag voor een verblijfsvergunning, afschrift of restitutie? Op onze veel gestelde vragen- (klik baar link )pagina vindt u het antwoord op de meeste vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de normale kantooruren. Mailen kan natuurlijk ook. Vermeld bij vragen over uw aanvraag altijd het aanvraagnummer en FMSCRV-nummer.

Stagiaires

Een stagiair(e) is een vreemdeling of Nederlander, niet op de Nederlandse Antillen geboren, die in Curaçao een stage loopt welke noodzakelijk is voor zijn studie.

Een stagiar(e) die in het bezit is van de Nederlandse nationaliteit verkrijgt een van rechtswege toelating.

U dient uw stage overeenkomst te overleggen. Bij werkgegevens moet u de gegevens van uw stage plek invullen.

U dient na het verlopen van uw stage periode het eiland te verlaten.

Stel uw vraag

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel uw vraag dan hieronder.

    * velden zijn verplicht

    Volg ons

    Disclaimer

    Het Ministerie van Justitie is verantwoordelijk voor publicatie van informatie op deze website. De informatie is met zorgvuldigheid en nauwkeurigheid verzameld. Het Ministerie van Justitie doet haar uiterste best om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Aan deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Deze website wordt door het Ministerie van Justitie beheerd. De informatie op deze website kan gedeeld worden, mits bronvermelding.