Klanttevredenheid

De Toelatingsorganisatie van Curaçao doet er alles aan om de klanttevredenheid te behouden

Willemstad – De Toelatingsorganisatie van Curaçao doet er alles aan om de diensten aan haar klanten te blijven verbeteren. Ondanks de inzet van onze medewerkers kampen wij met een aantal uitdagingen die ongenoegen kunnen veroorzaken bij de klanten. Daarom vragen wij u uw geduld, terwijl wij ons uiterste best doen om de mogelijke problemen op te lossen.

Gezien de hoeveelheid aanvragen die wij dagelijks ontvangen voor de reguliere trajecten en het aantal aanvragen die binnen zijn gekomen onder het project “Verantwoordelijke Integratie”, komen wij verschillende uitdagingen tegen. Hierdoor is het niet gelukt om de ontvangen aanvragen binnen de bepaalde termijn van vier (4) maanden voor de reguliere trajecten en twaalf (12) maanden voor het traject “Verantwoordelijke Integratie”af te handelen. Tevens hebben we te maken met een personeelstekort waardoor de aanvragen niet tijdig afgehandeld kunnen worden.

Nogmaals vragen wij u uw geduld terwijl wij ons uiterste best doen om op een professionele manier en met zorgvuldigheid, de mogelijke ontstane problemen op te lossen, zoals u, als onze klanten, het van ons gewend zijn.

Voor iedereen die één van onze diensten heeft aangevraagd maar nog geen officieel bewijs heeft ontvangen van deze aanvraag, kan het automatisch bericht die hij of zij heeft ontvangen  gebruiken als bewijs van de aanvraag. Op het moment dat u uw officieel bewijs heeft ontvangen, vervalt het gebruik van het automatisch bericht als bewijs van uw aanvraag.

Tenslotte willen wij alle aanvragers herinneren, dat ze zelf de status van hun aanvraag kunnen nakijken door ons website https://immigrationcur.org/dep/status/ te bezoeken en zijn of haar registratienummer in te vullen. In het geval dat de aanvraag afgehandeld is, kan de aanvrager dit op de website zien, vervolgens kan de aanvrager een afspraak maken om langs te komen.

Síguenos en

Descargo de responsabilidad

El Ministerio de Justicia es responsable de publicaciones y información dada en este sitio web. La información ha sido recopilada con cautela y precisión. El Ministerio de Justicia hace todo lo posible para mantener la información lo más actualizada posible. Sin embargo, no se pueden derivar derechos de este sitio web. Este sitio web está administrado por el Ministerio de Justicia. Se puede compartir la información de este sitio web, siempre con mención de fuente.