Aanvraag indienen

Aanvraag Indienen

U bent op het punt om uw aanvraag voor een vergunning of verrkaring in te dienen. De Toelatingsorganisatie is hard bezig om over te gaan tot digitaliseren van haar meeste diensten.

Bij het klikken op de knop AANVRAAG INDIENEN wordt u doorverwezen naar de digitale aanvraagformulieren voor uw beoogde verblijfsdoel. Echter wordt u erop gewezen dat op dit moment niet mogelijk is om alle beoogde verblijfsdoelen online in te dienen.

Komt uw verblijfsdoel niet voor op het portaal, dan dient u het aanvraagformulier en overige vereiste documenten te scannen en als PDF-formaat te sturen naar het e-mail adres intake@immigrationcur.org. 

NOOT!!

Momenteel heeft de Toelatingsorganisatie een achterstand in het behandelen van aanvragen, waardoor de beslissingstermijn de 4 maanden overschrijdt.

Disclaimer

Het Ministerie van Justitie is verantwoordelijk voor publicatie van informatie op deze website. De informatie is met zorgvuldigheid en nauwkeurigheid verzameld. Het Ministerie van Justitie doet haar uiterste best om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Aan deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Deze website wordt door het Ministerie van Justitie beheerd. De informatie op deze website kan gedeeld worden, mits bronvermelding.