FAQ – Leges en Retributies

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over de webpagina of over uw aanvraag voor een verblijfsvergunning, afschrift of restitutie? Op onze veel gestelde vragen- (klik baar link )pagina vindt u het antwoord op de meeste vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de normale kantooruren. Mailen kan natuurlijk ook. Vermeld bij vragen over uw aanvraag altijd het aanvraagnummer en FMSCRV-nummer.

Leges En Retributies

Op de website www.gobiernu.cw vindt u de leges die betaald moeten worden. Het lijst kan bereikt worden door de volgende stappen: www.gobiernu.cw, Ministerie van Justitie, Sector Rechtshandhaving, Openbare Orde en Veiligheid, Toelatingsorganisatie. De leges zijn afhankelijk van het doel waarvoor u een vergunning aanvraagt.

De betaling dient te geschieden bij één van de verschillende kantoren van de Girobank op Curaçao. Hiervoor moet de betalingsopdracht gedownload worden via de website. Er kan ook gebruik worden gemaakt van online banking. Men moet hier echter wel rekening houden met de dagkoers.

Ja. Voor elk verzoek dat ingediend moet worden, is de betrokkene leges verschuldigd.

Het te betalen leges bedrag kan zowel hier te lande als door overboeking betaald worden.

Indien u gebruik wenst te maken van overboeking moet u deze gegevens gebruiken:

Girobank N.V.
Rekeningnr. 1500059
BIC.nr/Swiftnr. GIRCCWCU

Stel uw vraag

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel uw vraag dan hieronder.

    * velden zijn verplicht

    Volg ons

    Disclaimer

    Het Ministerie van Justitie is verantwoordelijk voor publicatie van informatie op deze website. De informatie is met zorgvuldigheid en nauwkeurigheid verzameld. De Ministerie van Justitie doet haar uiterste best om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Aan deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Deze website wordt door de Ministerie van Justitie beheerd. De informatie op deze website kan gedeeld worden, mits bronvermelding.